Afsnit 02: Vi venter og forbereder os

Hvordan forbereder vi os på at adoptere? Hvad fik vi ud af at besøge Thailand og hvad stiller vi i øvrigt op med ventetiden?

Hvadoption
Afsnit 02: Vi venter og forbereder os
/

2 meninger om “Afsnit 02: Vi venter og forbereder os”

 1. Hej Mimi og Rune
  Jeg har med stor fornøjelse hørt alle jeres podcast’s – indtil nu – håber der kommer flere. Og jeg syntes, at I gør jer nogle rigtig gode overvejelser og tanker omkring adoptionen af jeres kommende barn. Der er dog en ting som Mini sagde i en sidebemærkning i afsnit 2, som bliver ved med, at “poppe” op i mit hoved. Og det er i forbindelse med forberedelsen af bedsteforældre, hvor hun siger, at de IKKE skal hente i lufthavnen fordi der i forvejen er så meget kaos. Her vil jeg sige, at lufthavnen er det perfekte sted, at vise sit barn frem til familie og venner. Netop fordi der i forvejen er kaos og fordi barnet jo ikke ved, at det her er mennesker det skal forholde sig til – det kan jo ikke skelne, at det er dets nye familie fra de andre rejsende – syntes jeg, at det var rigtig fint, at vise mit længe ventede barn frem. Vi har prøvet det 2 gange og det har fungeret super fint begge gange. Vores drenge har været hos os og har ikke været hos andre. De er ikke blevet holdt eller rørt af andre og det hele har ikke taget meget mere end en halv times tid. Bagefter er vi alene kørt hjem til os selv – og har lukket os inde. Det har betydet meget for os, at vi “langt om længe” kunne vise vores barn frem – og det betød også meget for familie og venner som jo har fulgt os gennem alle de prøvelser vi har været igennem for, at nå dertil. Og jeg tror ikke, at den halve time i lufthavnen giver mere kaos for barnet end der i forvejen er, hvis man respekterer, at det skal foregå i god ro og orden det hele hvilket jeg vil tro de fleste vil hvis alternativet er, at de ikke får barnet at se. Udover selve overdragelsen af barnet – som jo selvfølgelig – er en kæmpe forløsning, så er det det faktisk også når man skal præsentere det for sine nærmeste. Lufthavnen bliver faktisk en slags barselsstue.
  Dette er ikke skrevet for, at sige, at jeres valg er forkert da der ikke er nogen rigtig og forkert måde, at gøre det på. Kun den måde der passer jer er den rigtige. Det var bare noget der blev ved med, at dukke op, så nu tænkte jeg, at jeg ville skrive, at det rent faktisk kan være en super ting.
  Glæder mig over, at følge jer og håber, at der snart kommer et afsnit der hedder “barn i forslag”.
  Venligst, Lonni

  1. Kære Lonni,

   1.000 tak for din kommentar – den er vi virkelig glade for! Du har nemlig helt ret i, at der ikke bare er én rigtig måde, men mange. Det er så skønt at du deler dine erfaringer, som er rigtig god inspiration.

   Vi lover, at der snart kommer nye afsnit. Vi har flere gode temaer i støbeskeen, og vi håber naturligvis også snart at kunne lave afsnittet ‘barn i forslag’ ud fra egne erfaringer ;-).

   Venlig hilsen
   Mimi & Rune

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *